Blog Post

Bij verschillende firma’s heb ik informatie en offertes gevraagd en daaruit had Caparol ons het meeste te bieden. Dhr. Den Tyn

Dhr. Den Tyn
Klant uit Destelbergen


Samen met mijn vrouw woon ik in een halfopen kangoeroewoning. Onze woning werd twee jaar geleden gebouwd en heeft een houtskelet. Daarom was langs buiten isoleren voor ons de beste optie. Vanbuiten is het huis met witte crepi en houtaccenten afgewerkt. Die houtaccenten geven de woning een warmer uitzicht. Ons huis is geïsoleerd met Capatect System Lignum. Voor we met de isolatiewerken zijn aangevangen, heb ik zelf het nodige onderzoek gedaan naar isolatiesystemen en aannemers.

Bij verschillende firma’s heb ik informatie en offertes gevraagd en daaruit had Caparol ons het meeste te bieden. Daarnaast woonde er ook een aannemer in onze buurt die al reeds veel ervaring met de materialen van Caparol had. Ook dat heeft een beetje de doorslag gegeven. Van het eindresultaat ben ik zeer tevreden. Afgelopen zomer hebben we de warmte kunnen buiten houden en in de winter besparen we op onze energiefactuur.

Tags In
4 / 5