Blog Post

Nog een pluspunt van Caparol is dat ze beseffen hoe belangrijk de rol van de isolatieplaatser is. Ruth Van Looveren

Architecte Ruth Van Looveren
Interview

Bureau ATELIER BLOCKX

E-mail: architectuur@blockx-atelier.be
Adres: Burgemeester J. Van Aperenstraat 7/10, 2020 Hoogstraten
Tel: 03 314 86 60


Atelier Blockx gebruikt de systemen van Caparol al zo een 10 jaar. We zijn de systemen van Caparol beginnen te adviseren op vraag van onze aannemers.

Nu, als architecte beoordeel ik vooral het eindresultaat en omdat dit meestal prima in orde is, ben ik zeer positief ingesteld over Caparol als merk. Natuurlijk heeft Caparol ook de juiste profielen en veel afwerkingsmogelijkheden voor handen waardoor het fijn werken is met hun isolatiesystemen.

Nog een pluspunt van Caparol is dat ze beseffen hoe belangrijk de rol van de isolatieplaatser is. Concurrenten durven dat wel eens te vergeten. Zo heb ik in het verleden al minder goede ervaringen gehad met isolatiesystemen van andere merken. Niet per se omdat het systeem niet deugt, maar wel omdat de isolatieplaatser onvoldoende kennis had van de producten. Zo iets zal je met Caparol nooit voor hebben. Bij Caparol organiseren ze jaarlijks verschillende cursussen en bijscholingen voor verwerkers zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden.

Bij Atelier Blockx  realiseren we veel woonprojecten voor particulieren. Meestal schrijven we het Caparol System Comfort voor, maar Capatect System Carbon is ook niet ongebruikelijk. Daarnaast wil ik nog even benadrukken dat communicatie van Caparol zowel met de vertegenwoordigers als met de uitvoeders bijzonder vlot verloopt. Voor ons is dat dan ook een van de belangrijkste redenen om Caparol aan onze klanten te adviseren.

Tags In
5 / 5