Blog Post

Wanneer Capatect System Comfort goed geplaatst wordt, gaat het levenslang mee. Johan Van Royen

Architect Johan Van Royen
Interview

Bureau Archiburo Van Royen

E-mail: johan@archiburo.be
Adres: Houten Schoen 58, 9100 Sint-Niklaas
Tel:  03 766 03 40


Ondertussen schrijven wij bij Archiburo de isolatiesystemen van Caparol al zo’n 20 jaar voor aan onze klanten. We zijn dan ook zeer tevreden over het product en de werfbegeleiding van Caparol. Ons zal je dan ook niet snel zien veranderen.

Caparol is gekend voor zijn kwaliteit en dat is op vlak van isolatie niet anders. Wanneer je bijvoorbeeld naar de opbouw van de isolatiesystemen kijkt, zie je dat elke laag perfect op elkaar is afgestemd. En ja, als professionele architect wordt je daar enthousiast van.

Bij Archiburo teken we veel plannen voor particuliere woningen. Het systeem dat we dan ook het meeste aanraden is Capatect System Comfort. Wanneer dat systeem goed geplaatst wordt, gaat het levenslang mee. Natuurlijk moet je het wel wat onderhouden maar dat is met alles zo.

In de begin jaren hebben we veel beroep gedaan op de technische dienst maar eens je de systemen een beetje kent, kan je vanzelf verder. Nu bel ik eigenlijk alleen nog naar de adviseurs van Caparol wanneer er eens een moeilijk detail in een ontwerp zit.

Tags In
2 / 5