Blog Post

Wanneer ik de isolatiesystemen van Caparol aan een klant adviseer, weet ik dat het project in orde komt. Jan Pauwels

Architect Jan Pauwels
Interview

Bureau Ambrex Groep

E-mail: jan@ambrex.be
Adres: Lazaretstraat 24, 2110 Wijnegem
Tel:  03 653 25 10


Bij Ambrex Groep zijn we zo een 15 jaar geleden voor het eerst met Caparol in contact gekomen. Onze aannemers verkozen toen al Capatect boven de isolatiesystemen van concurrenten. En omdat Caparol steeds blijft innoveren, zijn we er mee blijven werken. Ook uit persoonlijke ervaring weet ik dat de producten van Caparol kwalitatief zijn. Mijn eigen woning is namelijk met een Capatect-systeem geïsoleerd.

Wanneer ik de isolatiesystemen van Caparol aan een klant adviseer, weet ik dat het project in orde komt. Met vragen of problemen kunnen we dan ook steeds bij hun technische dienst terecht. Zo ben ik ook bij mijn eigen woning zeer goed opgevolgd geweest.

Bij Ambrex Groep doen we zowel nieuwbouw als renovaties. Voor beide zijn de Capatect-systemen een uitstekende keuze. Zelfs wanneer de spouwmuur al geïsoleerd is, maakt het na-isoleren met Capatect een wereld van verschil. Het systeem dat we het meeste voorschrijven is Capatect System Comfort. Maar ook Capatect System Carbon wordt wel eens in onze plannen gebruikt. Dat systeem dient meestal voor publieke gebouwen die veel fysieke impact ondergaan zoals een muur met een fietsenstalling bijvoorbeeld.

Tags In
1 / 5