WIJ ZIJN CAPAROL

JE BETROUWBARE PARTNER IN GEVELISOLATIE

Bij Caparol specialiseren we ons al jaren in de binnen- en buitenkant van jouw woning. Onze sierpleisters en thermische gevelisolatie staan bekend voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn een Duits familiebedrijf van de vijfde generatie dat door de jaren nog steeds dicht bij zijn klanten staat met het doel om de best mogelijke gevelisolatie te maken voor jouw woning.

Al sinds 1970 is Caparol actief in België. We zijn dus werkelijk pioniers op vlak van sierpleister en gevelisolatie. Over heel Europa werken meer dan 6 000 werknemers voor Caparol en wereldwijd hebben we maar liefst 29 fabrieken.

In die fabrieken produceren we een enorm uitgebreid assortiment aan producten. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons ook terecht kunt voor verf, lakken, akoestische systemen en vloercoatings? Meer informatie daarover vind je op www.caparol.be. Kwaliteit is voor ons van steeds het grootste belang. Daarom toetsen we ieder product af aan onze vier kernwaarden: kennis van kleur, technologische innovatie, respect voor milieu, gezondheid en welzijn.

Ons jarenlange succes geeft ons veel verantwoordelijkheid op vlak van ontwikkeling, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Daarom blijven wij voortdurend optimaliseren in een wereld in verandering.

Caparol

Koel in de zomer

Warm in de winter

Verschillende kleuren

Veel afwerkingsmogelijkheden

Waardestijging woonst

Energiebesparend

Je buitengevel isoleren en bekleden?