ONZE SYSTEMEN VOOR MUURISOLATIE

WAT IS CAPATECT?

Ook voor jouw buitengevel hebben wij de perfecte muurisolatie. Heb je nood aan muurisolatie die bestand is tegen de stevige impact van je omgeving? Of ben je op zoek naar gevelbekleding voor donkere kleuren? Hieronder vind je een overzicht van onze meest gebruikte muurisolatie met een Capatect-systeem. Voor alle omstandigheden, voorkeuren en stuk voor stuk ontwikkeld met gevoel voor duurzaamheid, stijl en kwaliteit.

Bij Caparol ontwikkelen we al decennialang thermische gevelisolatiesystemen die bekendstaan om hun rendement en kwaliteit. Deze systemen voor muurisolatie noemen we Capatect. Elk onderdeel is perfect op elkaar afgestemd voor een lange levensduur en een minimaal energieverbruik. Van isolatieplaat tot crepi, ook voor jouw gevel bestaat er een oplossing met Capatect.

CREPI ISOLATIE DIKTE

De dikte van isolatie met crepi is afhankelijk van het gebouw en de gewenste energieprestatie. Doorgaans is de dikte van de isolatieplaat vrij te kiezen maar daarbij hou je het beste rekening met de minimum eis voor het verkrijgen van subsidies en het rooilijndecreet.

De dikte van isolatieplaten uit EPS ligt meestal tussen de 4 cm en 40 cm maar gewoonlijk volstaat een dikte tussen de 12 cm en 16 cm om en woning voldoende te isoleren. Om de totale dikte van een isolatiesysteem te weten, moet je boven op de dikte van je plaat 2 cm extra tellen voor de verlijming en crepi.

CAPATECT PROATTIKA®

STRAKKE GEVELS ZONDER DAKRAND

Wil je liever geen dakrand en is modern en strak jouw ding? Dan is ons ProAttika®-systeem echt iets voor jou! Met Capatect ProAttika® kunnen we gevels afwerken tot aan de bovenrand zonder gebruik te maken van een zichtbaar dakrand profiel. Het resultaat is een naadloze en waterdichte overgang tussen je muur en dak. ProAttika is combineerbaar met al onze afwerkingsmogelijkheden. De perfecte oplossing voor wie van minimalisme houdt.

Laat je inspireren.