ONZE AFWERKINGS­MOGELIJKHEDEN

DECORATIEVE TECHNIEKEN

Een muur bezetten met crepi, steenstrips of andere afwerkingsmogelijkheden? Je buitengevel isoleren en bekleden, geeft je woning een nieuw uiterlijk. Gelukkig zijn de afwerkingsmogelijkheden eindeloos. Wil je een muur bezetten met crepi, ga je eerder voor een betonlook of wil je een afwerking met steenstrips? Wat je ook kiest, met de producten van Caparol verkrijg je altijd een modern en fris resultaat.

Van gevelisolatie voor renovaties tot sierpleister van nieuwbouw. Crepi bestaat in allerlei kleuren en korreldiktes. Bekijk onze verschillende kleurenopties in onze Fassade A1 kleurenwaaier.

Caparol - Afwerking Korrelpleister

Korrelpleister

Korrelpleister is de meest toegepaste crepi. Het is een siliconenharspleister waarbij de korrelgrootte vrij gekozen kan worden. De meest gebruikte korrelgrootte is 1,5 mm.

Caparol - Afwerking Gladpleister

Gladpleister

Accento Spachtel is een zeer fijne pleister waarmee men gevels ultraglad kan afwerken. De gladpleister kan geschilderd worden met ThermoSan NQG voor een langdurig propere gevel en lange kleurstabiliteit.

Caparol - Afwerking Fijnpleister

Fijnpleister

Deze afwerking heeft het uitzicht van een klassieke vlakke cementering. Dit kan een minerale of een organische sierpleister zijn die overschilderd wordt met ThermoSan NQG voor een langdurig propere gevel en lange kleurstabiliteit.

Caparol - Afwerking Autentico Betonlook

Autentico Betonlook

Dankzij de ‘Autentico’ techniek kan men de afwerking er als echt beton laten uitzien. Een hippe look met veel creatieve vrijheid op vlak van kleur en structuur.

Caparol - Afwerking Filigrano

Filigrano

Tijdens het ontwerpen van gebouwen wordt er steeds meer naar nieuwe en attractieve structuren gezocht. Met Filigrano heb je de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan met de bestaande Caparol producten. De pleister kan gebruikt worden om buitengewone, gevarieerde en driedimensionale structuren te creëren. Het geheel wordt overschilderd met ThermoSan NQG voor een langdurig propere gevel en lange kleurstabiliteit.

Caparol - Afwerking Rustico

Rustico

Deze techniek is gebaseerd op een sierpleister met fijne korrel die vorm gegeven wordt met een nylon borstel. Ideaal voor wie op zoek is naar een individuele look met gevarieerde structuurmogelijkheden. Het geheel wordt overschilderd met ThermoSan NQG voor een langdurig propere gevel en lange kleurstabiliteit.

Caparol - Afwerking Meldorfer steenstrips

Meldorfer steenstrips

Naast sierpleisters is deze baksteenafwerking een mooi alternatief. Dunne, minerale steenstrips in alle formaten, texturen en kleuren.  De mogelijkheden hier in zijn haast onbeperkt. De strips worden rechtstreeks gekleefd op het isolatiesysteem met een klassiek gevoegd of gelijmd uitzicht.

Je buitengevel isoleren en bekleden?