De voordelen: Mooi, warm & sterk.

Energiebesparing

40 % van alle energie die in ons land wordt verbruikt, is voor het verwarmen van gebouwen. Nochtans is de beste energie, deze die je niet verbruikt. Zo ontzie je het milieu en is er ruimte in het gezinsbudget voor leuke dingen. De waarde van een goed geïsoleerde woning stijgt opmerkelijk, want elk gezin heeft baat bij een hoog comfort en een lage energiefactuur.

Waarde

Een woning met goede energieprestaties ligt beter in de markt. Zo brengt je investering in thermische gevelisolatie een tweede keer op als je ooit beslist het pand te verkopen of te verhuren.

Je huidige investering brengt dubbel op:

  • Een lagere energiefactuur vanaf de eerste dag.
  • Een hogere verkoopwaarde, zelfs op lange termijn.

Tip voor investeerders: huurwoningen met thermische gevelisolatie hebben een beter rendement. 

Langdurig propere gevels

Dankzij de afwerking met onze pleisters met Nanoquartsmatrix technologie blijft de gevel langer proper en de kleuren merkelijk langer stabiel. Dit betekent minder onderhoud. Moet de gevel na lange tijd weer overschilderd worden, kan dat probleemloos met de geschikte gevelverf, ook voorzien van Nanoquartsmatrix technologie.

Donkere kleuren

Er bestaat een kleurselectie die feilloos aantoont welke kleuren in onze topproducten beschikbaar zijn. Hiermee staat je gevel er langdurig netjes bij : in het wit, in een donkere of een krachtige kleur. In combinatie met ons topgamma gevelproducten staan ze borg voor mooie gevels door de jaren heen. 

Bestand tegen impact

Een gevel heeft het vaak hard te verduren. De impact van grote hagelstenen, fietsen die pardoes tegen de gevel belanden, of zoonlief die zijn traptechniek wil bijschaven... tegen de achtergevel. Ons Capatect Carbon systeem weerstaat alles ! 

Bestand tegen barsten

Het geveloppervlak is het aangezicht van de woning en mag geen barsten gaan vertonen. Hiervoor is onze met carbonvezels versterkte wapeningslaag het geschikte wapen. Door toevoeging van carbon weerstaat Capatect Carbon zowel spanningen, afkomstig uit de ondergrond als thermische spanningen die het gevolg zijn van opwarming en afkoeling. Toptechnologie voor je gevel

Het belang van details

Elke woning heeft zijn specifieke details. Een ervaren verwerker herkent de plaatsen waar extra zorg nodig is. Onze Caparol experts geven advies waar nodig. 

Architecten weten hoe het moet

Zowel bij nieuwbouw als verbouwing is een goede planning van belang. Caparol en ons netwerk van dealers en verwerkers geven een hoge prioriteit aan communicatie met architecten. Want een vlot project begint op de tekentafel. 

Het belang van een goede verwerking

Kies voor iemand die het systeem kent. Een Carbon Partner van Caparol is ervaren en bekijkt het ganse plaatje van uw project. Door regelmatige scholing en voortdurende assistentie van ons eigen team biedt hij het beste resultaat. Een systeem is immers maar waardevol als het op alle vlakken goed is uitgevoerd. 

Onze systemen

Basis model
Capatect
Basic Pro
meer info
Uiterst sterk
Carbon
Capatect
Carbon
meer info
Donkere kleuren
Capatect
Carbon Dark
meer info
Maaiveld
Capatect
Peri-M
meer info