Thermische gevelisolatie

Thermische gevelisolatie is een systeem waarbij isolatieplaten worden aangebracht op de buitenzijde van de gevel om zo de isolatiewaarde van de woning te optimaliseren. Dit systeem bestaat al meer dan 50 jaar en is in heel Europa al op miljoenen gebouwen toegepast, zowel nieuwbouw als renovatie.

De hoeveelheid energie die een gezin nodig heeft om de woning te verwarmen, wordt zo tot een minimum herleid. Zelfs een nul-energiewoning is mogelijk, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Het succes van dit systeem zit in de details. Daarom wordt thermische gevelisolatie alleen door specialisten geïnstalleerd. Om verrassingen te vermijden, raden we aan een architect in te schakelen. Zo ben je zeker dat je maximale prestaties uit onze systemen haalt. Afwerken kan op verschillende manieren: welkom in de wondere wereld van thermische gevelisolatie! 

Thermische gevelisolatie voor een comfortabele woning

Thermische gevelisolatiesystemen werden reeds ontwikkeld in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Ze werden aanvankelijk gebruikt om landbouwsilo's van een constante temperatuur te voorzien en condensatie te bestrijden. Al snel werd de technologie aangepast om comfort te brengen in slecht geïsoleerde woningen.

De 4 Capatectsystemen

Heb je een bepaald budget of wil je bescherming voor donkere kleuren? Voor elke situatie of voorkeur is er een Capatectsysteem. Ontdek de 4 Capatectsystemen.

Altijd warm en gezellig

Meer woongenot, lagere energiefactuur

bereken zelf je besparing

Onze systemen

Uiterst sterk
Carbon
Capatect
Carbon
meer info
Donkere kleuren
Capatect
Carbon Dark
meer info
Basis model
Capatect
Basic Pro
meer info
Maaiveld
Capatect
Peri-M
meer info