Caparol is pionier van thermische gevelisolatiesystemen.

Parlementsgebouw Duitstalige Gemeenschap, Eupen

Een combinatie van nieuwbouw en renovatie komt steeds meer voor. Voor dit prestigieuze project zocht de opdrachtgever een competente partner en vond die in Caparol. Niet alleen wijzelf, maar alle betrokken partijen zijn trots op het eindresultaat dat mag gezien worden.

Meer foto's

Leopoldsburg

Anders dan voor de klanten van deze tandartsenpraktijk, is een dagelijkse poetsbeurt niet nodig. Dankzij de performante afwerkingspleister weerstaat het gebouw weer en wind en blijven de gevels jarenlang mooi wit. De prima isolatie van de buitengevels maakt dat het bijzonder aangenaam wonen is in de bovenliggende woonruimtes.

Meer foto's

Zulte

Bijna energieneutraal, dat was de opdracht. Een taak die we met glans hebben volbracht. De woning tilt design en wooncomfort naar een hoger niveau. Deze BEN-woning is ontworpen om van A tot Z betaalbaar te zijn, zowel qua investering als gebruikskost. Een groot voordeel dat het er prettig wonen maakt, vraag dat maar aan de bewoners van dit prachtige huis.

Olen

Dit gebouw huisvest een bedrijf dat we tot de tevreden klanten van Caparol mogen rekenen. Het 'Concrete House' is een totaal nieuw concept dat de grenzen van de woningbouw verlegt. Eigentijds of klassiek, onze systemen werken de gevels tot in de puntjes af. Want voor kwaliteit is er altijd plaats, zelfs in een veeleisende markt.

 

 

 

Meer foto's

Zoutleeuw

Bedrijfsgebouwen met verkoopsruimtes vragen een specifieke aanpak. Niet enkel de buitenkant is belangrijk, ook qua binnenklimaat zijn de eisen streng. Een potentiële klant die in een aangenaam gebouw binnenstapt, zal veel sneller geneigd zijn iets te kopen. Naast een bijzonder laag energieverbruik heeft het gebouw dus nog een andere troef: een aangenaam binnenklimaat dat de verkoop stimuleert!

Meer foto's

Onze systemen

Basis model
Capatect
Basic Pro
meer info
Uiterst sterk
Carbon
Capatect
Carbon
meer info
Donkere kleuren
Capatect
Carbon Dark
meer info
Maaiveld
Capatect
Peri-M
meer info