Over ons

Caparol is al decennia lang de betrouwbare partner van professionals en particulieren. We richten leefruimtes in, renoveren, beschermen en saneren gebouwen met onze innovatieve systemen.

Omdat we als familiebedrijf dicht bij onze klanten staan, kennen we de markt door en door en spelen we handig in op specifieke behoeften en wensen.

Thermische gevelisolatie - Caparol

Innovatieve producten, betrouwbare ondersteuning

Hartelijk welkom bij Caparol! Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: Wij zijn niet alleen een betrouwbare verfpartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Onze familieonderneming staat dicht bij de klant. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zien wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: Ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienste stellen van onze klanten - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezond leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.

Voor onze klanten. Mét onze klanten. Wij zijn er graag voor u!

Meer weten over Caparol?

We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en onze producten. Stel ze via ons contactformulier.

Meer woongenot, lagere energiefactuur

bereken zelf je besparing

Onze systemen

Uiterst sterk
Carbon
Capatect
Carbon
meer info
Donkere kleuren
Capatect
Carbon Dark
meer info
Basis model
Capatect
Basic Pro
meer info
Maaiveld
Capatect
Peri-M
meer info